Lykke Smeden solgte over 30 entreprenørmaskiner
Danmark er det næstmest sælgende land i Europa, når det gælder afsætningen af New Holland entreprenørmaskiner.

Konkurrencen var hård i 2018, og mange har bejlet til bejlet til titlen som Årets forhandler af New Holland entreprenørmaskiner, men alligevel stod én ud fra mængden, nemlig Lykke Smeden v/Martin Lykke.

Lykke Smeden har solgt og leveret over 30 entreprenørmaskiner i 2018, og det indbragte titlen. Det skal ses i lyset af, at Martin Lykke også sælger mange traktorer og også en del høstmaskiner, og han er alene om det, når det kommer til selve salget.

Martin Lykke har altid flere maskiner på lager. Der er altid et udvalg på mellem 10 og 15 nye entreprenørmaskiner hjemme, og så kommer det brugte oveni. Udnævnelsen af Lykke Smeden og Martin Lykke fandt allerede sted på New Hollands kick-off møde forud for Agromek 2018.

Salgschef Martin Tornøe fra New Holland melder om et særdeles godt år.

»I lille Danmark er vi nummer to i Europa, når vi ser på antal kundesolgte entreprenørmaskiner, kun overgået af UK/Irland, som er et kæmpe marked. I Danmark er der solgt syv maskiner færre end i Storbritannien, og det i sig selv siger noget om, hvor stærkt et netværk af New Holland forhandlere, vi har. I forhold til totalsalget af entreprenørmaskiner i Europa i 2018, står vi i Danmark for 20 procent af hele salget«, siger Martin Tornøe.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.