Mød Jan Magnussen på Agromek
På onsdag i næste uge kommer racerkøreren Jan Magnussen til Agromek med sin Camaro-racer i John Deere farver.

I vore dage er han blevet yderligere kendt for at være far til Formel 1-køreren Kevin Magnussen, men ellers er Jan Magnussen forlængst blevet en dansk legende med blandt andet fire klassesejre på Le Mans.

På onsdag i næste uge kan besøgende på Agromek komme tæt på racerkøreren. Besøget er arrangeret af de danske John Deere-forhandlere, og det vil foregå fra kl. 16-18 på John Deeres stand. Her vil Jan Magnussen være klar med tuschpen og autografkort, ligesom det vil være muligt at få sig en snak med den erfarne racerkører.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

På Agromek vil Jan Magnussen desuden være flankeret af sin 450-hestes Chevrolet Camaro-racer, som han kører i Danish Thundersport Championship. Racerbilen er malet i samme grønne og gule farver som de kendte landbrugsmaskiner. Det skyldes, at de danske John Deere-forhandlere i efteråret sponsorerede Jan Magnussens indsats i finalen i Danish Thundersport Championship.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.