Mød verdens største blokudtager
Ribers Maskinimport er aktuel på Agromek med en blokudtager af de helt store, Ri-Mach 260HD-H.

Den fylder godt op på standen, den nyeste blokudtager fra Ribers Maskinimport i Varde. Det er den nye Ri-Mach Easy-Cut med betegnelsen 260HD-H.

»Ja, det er faktisk verdens største blokudtager, og den er netop blevet klar til udstillingen,« lyder det med en vis stolthed fra Jørn Riber, som viser rundt på standen sammen med sin kollega Jens Hjortdal.

Den nye blokudtager kan tage en bid på seks kubikmeter, men den kræver også en læssemaskine på ikke under 15 tons. HD-Blokudtageren - HD for Heavy Duty - er 260 centimeter bred og vejer i sig selv 2.420 kilo.

Hos Ribers Maskinimport slår man meget på, at det er et rent dansk produkt, og foreløbig er der solgt fem styk af modellen, dog i den lidt mindre 180-model. Kunderne til de store modeller er fortrinsvis biogasanlæg og meget store landbrug.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Ny på standen er også en strømaskine til montering på en læssemaskine.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.