Major bliver den første med nyt design

Zetor viser på Agritechnica den første serie af traktorer i nyt design. Ny serie har også premiere.

Landbrugsavisen - Agritechnica.

For to år siden afslørede tjekkiske Zetor en koncept-traktor med et helt nyt design. Dengang lovede virksomheden, at dette ville være fremtidens design for Zetor, og på Agritechnica 2017 viser Zetor således den første serie i denne udgave.

Det er Major-modellerne, der er først med den markante ændring. Men over en kortere periode vil både Forterra og Proxima følge efter.

»I løbet af de næste to år vil vi have de resterende serier på plads. Crystal-serien, som vi viste for to år siden, er fortsat ikke i produktion, da vi vil opgradere den med de nye EU-regulativer først. Derfor bliver det også den sidste serie, vi bliver klar med«, fortæller Robert Todt, marketingdirektør hos Zetor.

Under Agritechnica løfter Zetor desuden sløret for en mindre model ved navn Hortus. Den er udviklet specifik til den kommunale- samt have/park sektoren. Traktoren kommer i to varianter - begge på 67 hestkræfter og med forholdsvis simpel mekanik i kabinen. Hortus 65CL får således mekanisk vendegear, mens Hortus 65HS får hydraulisk vendegear.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.