Major til den vanskelige klipning
Maskinproducenten Major er klar med ny model i den kraftige Cyclone serie.

Dansk Maskinsalg i Ølgod er aktuel med den nye Major Cyclone klipper, som er en af producentens kraftige sager. Den er særligt beregnet til den vanskelige klipning, hvor der også kan være buske eller småtræer imellem.

Nyheden har et patenteret knivsystem, hvor de øverste knive sider på tværs af underknivene. Der er anvendt højstyrkestål til Major Cyclone linjen.

»Major Cyclone findeler og spreder materialet meget fint, så man tror det er en slagleklipper der har klippet. Men den er meget lettere at trække end slageklippere og har ikke problemet med at den river græsset af. Det bliver bare klippet af,« siger Erik Jørgensen, Dansk Maskin Salg i Ølgod, der har importen af Major klipperne.

Maskinerne leveres op til 5,60 meter klippebredde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.