Mandam løsner undergrunden
Brørup Traktor- & Maskincenter er aktuelle med et parti undergrundsløsnere fra Mandam.

Hos Brørup Traktor- & Maskincenter får man ofte spørgsmål om redskaber til at afhjælpe problemet med våde pletter i markerne.

»Vi fornemmer, at problemet er stigende, for mange af vores kunder taler om det. Og derfor har vi et parti af de kendte Mandam undergrundsløsnere på vej hjem, så landmændene kan få taget dem i anvendelse til forårsarbejdet«, siger Svend Aage Jensen fra Brørup Traktor- & Maskincenter.

»Måske er behovet for undergrundsløsning udelukkende til stede i specielt sårbare ”pletter” på marken. Dem kender landmanden fra sidste års høst, og så er Mandam undergrundsløsnere en god og fleksibel løsning«, tilføjer han i en pressemeddelelse.

Redskaberne er af typen Mandam MGPH undergrundsløsnere med op til seks meters arbejdsbredde og 10 tænder med boltsikring. Redskaberne har fast trepunktsophæng, men kan leveres med en svær, hydraulisk trepunktslift. MGPH har buede tænder, hvilket angiveligt sikrer en god jordsøgning på de fleste jordtyper, og tændernes design sikrer, at jorden løsnes i hele arbejdsbredden. Hvis mindre end 10 tænder kan udføre arbejdet, er det nemt at afmontere nogle tænder.

Mandam MGPH er designet, så undergrunden løsnes, uden at den blandes op i de øverste jordlag, eller der samtidigt laves store åbninger i overfladen. Arbejdsdybden er ned til 80 cm.

10-tandsmodellen er ny. Den er ifølge Svend Aage Jensen udviklet, fordi det har vist sig, at man under vanskelige forhold skal op i ret store traktorer for at trække den tidligere model med 12 tænder gennem jorden samtidigt med, at traktoren også skal levere trækkraft til store såsæt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.