Mange hoppede på kursus i præcisionslandbrug

Semler Agro har haft mere end 325 deltagere på brugerkursus i at bruge bl.a. GPS-teknologi og tildelingskort.

Mere end 325 deltagere på de seneste ugers brugerkurser indenfor John Deeres univers af bl.a. GPS-udstyr og tilbuddene for tildelingsfiler fra CropSat, FieldSense m.fl., oplyser Semler Agro i en pressemeddelelse.

Dermed er interessen hos kunderne for at bruge GPS-teknologi og gøre sig klar til fremtidens præcisionslandbrug stor, lyder det fra Danmarks største maskinhandler.  

”Sporbarhed, mindst mulig brug af hjælpestoffer, frembragt med lavest mulige inputomkostninger rimer eller er lig med præcisionslandbrug. Derfor startede vi i Semler Agro også for mere end et år siden, på at tilbyde vore kunder FarmSight Servicepakke abonnementer, der bl.a. også inkluderer brugerkursus, opdatering af software til GPS-udstyret samt telefonsupport og hjælp til at få disse tildelingsfiler fra CropSat, FieldSense m.fl. til at virke med vores John Deere displays”, fortæller solution specialist Poul Halling.

Brugerkurserne har været afholdt geografisk fordelt rundt i Semler Agros afdelinger og har bl.a. guidet deltagerne dybere ind i John Deeres webportal MyJohnDeere.com, hvor man som landmand bl.a. kan systematisere sine informationer om sine maskiner, marker og inputstoffer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.