Mange ved det ikke, men let af få data fra traktoren videre i skyen

Fendt-forhandler har haft en masse traktorpiloter på kursus, og her var der en aha-oplevelse.

I den seneste tid har Danmarks største Fendt-forhandler, TBS Maskinpower haft flere hundrede traktorpiloter på brugerkursus, inden forårsarbejdet rammer landbruget.

Fra TBS forlyder det, at mens mange kursusister kunne fortælle, at efterafgrødereglerne betyder, at mange landmænd for alvor har taget gradueret gødskning til sig.

Til gengæld er der mange Fendt-piloter, som har overset, at deres traktor yngre end årgang 20211 sandsynligvis taler fint sammen med CropManager fra Seges via skyen. Dermed kan data om gradueret gødskning gå direkte retur til CropManager, som mange danske landmænd bruger.

”Det må vi blive bedre til at fortælle, for dét giver arbejdslettelser og reducerer risikoen for, at oplysningerne går tabt via manuelle overflytninger af data mellem traktor og SEGES CropManager”, lyder det fra produktspecialist Gert Jensen fra TBS Maskinpower.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.