Manitou tilbage med knækstyret teleskoplæsser

Scantruck præsenterer maskine med knækstyring på op til 44 grader.

For år tilbage havde Manitou en 628-model med knækstyring. Nu har Manitou så en ny knækstyret teleskoplæser med navnet MLA-T 533-145 V+, der løfter op til 5,2 meter og har en kapacitet på fem tons.

Maskinen, som er Scantrucks hovednyhed på Agromek senere på måneden,  har en knækstyring på op til 44 grader, som ifølge Scantruck sikrer den en lille venderadius.

”Motoren er en Deutz efter bedste miljø-standard Stage IV og yder 143 hk. Med M-vario transmission kan teleskoplæsseren uafhængig af motorens omdrejninger køre fremdriftshastighed fra 0 til 40 km/t”, siger slagschef Claus Bjerregaard, Scantruck.

Derudover tager Scantruck bl.a. også gummihjulslæsseren Weycor AR520 HS Highlift med, der er kommet ind i Weycor-programmet i stedet for model AR80. Den nye har en egenvægt på 6,5 tons. Scantruck oplyser, at de øvrige modeller i Weycors serie af gummihjullæssere også bliver opdateret efter nye emissionsnormer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.