Maskinbranchen inviterer unge til møde om iværksætteri
Danske Maskinstationer og Entreprenører - DM&E Junior - inviterer unge til stiftende generalforsamling for at lære at udvikle forretning.

Unge mennesker med ambitioner om at blive ledere inden for maskinbranchen skal have et lille skub fremad.

Derfor inviterer DM&E Junior -Danske Maskinstationer og Entreprenørers juniorafdeling - som henvender sig til unge, der enten er i eller ønsker at blive medejer eller leder i en af hovedorganisationens mange medlemsvirksomheder.¨, til stiftende generalforsamling med fokus på succesfuldt iværksætteri.

Det finder sted den fredag den 9. marts, meddeler DM&E i en pressemeddelelse.

Til generalforsamlingen inviterer DM&E Junior landets nuværende samt kommende ledere og forretningsejere indenfor maskinstations-, entreprenør, kloakmester og skoventreprenørbranchen med fokus på brugbare råd til at lykkedes som iværksætter.

”Vi ved, at der også i fremtiden bliver behov og problemer at løse, og derfor er evnen til at gå forrest og have fingeren på pulsen afgørende, når du sidder med lederansvar i erhvervslivet”, udtaler Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E, i en pressemeddelelse.

efterspurgt netværk for unge

Det var til DM&E Vidensdage i januar måned, DM&E Junior første gang blev præsenteret for foreningens medlemmer. En del af medlemmerne havde i nogen tid efterspurgt et fortroligt forum, hvor særligt den unge generation kunne mødes og skabe relationer samt dele erfaringer i et professionelt netværk med andre nye og kommende ledere samt iværksættere indenfor branchen.

DM&E Junior opfordrer alle med interesse for branchen og iværksætteri, der samtidig har en ledende stilling eller en ambition om af få det, til at deltage til generalforsamlingen d. 9. marts.

Kritik af for små hold for kommende landbrugsledere Torsdag 1. marts 2018 · 00:00

De unge deltagere vil allerede her kunne søge inspiration til faglig kompetenceudvikling, begynde at opbygge relationer med branchens aktører samt finde sparring på ledelsesmæssige og strategiske udfordringer.

”Iværksætteri handler om at løse reelle behov for andre, der er villige til at betale for, at du løser dem. Derfor er iværksætteri også meget mere end den gode idé. Det handler om din evne til at gøre idéen til virkelighed og bygge en forretningsmodel op omkring det”, fortæller Bent Juul.

Jonathan Løw bidrager til opskriften på succes som iværksætter
DM&E Junior er meget glade for at kunne byde den prisbelønnede, danske serie-iværksætter Jonathan Løw velkommen til dette event. Jonathan Løw har været med i opstarten af fire virksomheder – to i Danmark og to i udlandet. Han er bl.a. manden bag årets IT-virksomhed i 2008. Jonathan Løw har desuden selv modtaget en række priser for sit arbejde med iværksætteri og innovation, men har også oplevet bagsiden af medaljen med sygdom af stress og depression, hvilket også vil indgå som en del hans foredrag til generalforsamlingen.

”Jonathan Løw har lovet, at vi som minimum vil gå fra hans foredrag med en større forståelse af forskellen på idéer og iværksætteri samt den seneste viden om hvorfor nogle iværksættere lykkes, mens andre fejler, hvilket er små guldkorn til de unge mennesker”, fortæller Bent Juul.

Den kommende generalforsamling afholdes d. 9. marts kl. 14.00 på The Grill / Bowl’n’fun på Enghavevej 9, 7100 Vejle.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.