Maskinen der kan køre op til 5 timer på en opladning

Udstyret med to elmotorer og vises første gang i Danmark på Agromek.

MultiOne har netop løftet sløret for en ny eldrevet minilæsser med 16,5 kW batterikapacitet i motorrummet.

Første kig på MultiOne EZ fik deltagerne på Eima-messen i Italien. Men lige rundt om hjørnet venter danskernes tur, når importøren HCP tager den med på Agromek fra 27. november.

HCP’s produktmand Tommy Kærgaard har for nylig set maskinen, og er optimistisk for dens indtog.  

”Den elektriske drift resulterer i mindre støj, ingen ildelugtende og miljøskadelig udstødning og lavere serviceomkostninger – og det vil helt sikkert tiltrække kommuner, boligforeninger og firmaer, der er meget bevidste om deres grønne profil”, mener han.

Tommy Kærgaard fremhæver, at den nye MultiOne EZ er udstyret med to elmotorer – en på 6 kW til fremdrift og en anden med 2,5 kW til selve teleskoparmen og de hydrauliske udtag. Et andet vigtigt element er en helt ny pumpeteknologi til transmissionen. Den udnytter op til 97 pct. af elmotorens effekt. Samlet set giver det i 4,5 til 5 timers uafbrudt arbejdstid med et fuldt opladet batteri.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.