Maskiner for millioner skal væk
Lindus Maskinhandel lover særdeles skarpe priser, når maskiner for cirka 40 millioner kroner skal skifte ejer de kommende dage.

Lindus Maskinhandel ved Mariager går nu ind i slutspurten. Virksomheden overtog i sommer varelagereret hos den konkursramte maskinforretning Scan-Agro i Hadsund, og nu skal de sidste maskiner sælges under et større ophørsudsalg på Scan-Agros adresse i Hadsund.

Ophørsudsalget foregår torsdag, fredag og lørdag - alle dage fra kl. 10 til 16 på Østergade 65 i Hadsund. Forinden er det ved lignende arrangementer lykkedes at afhænde det meste fra afdelingerne i Otterup og Ringsted.

Men der er meget tilbage endnu, og medejer af Lindus Maskiner, Jacob Almar lover yderst skarpe priser.

»Og så er vi endda til at handle med. Vi har fem fyldte haller plus alt det, der står uden for,« siger Jacob Almar, hvis telefon har ringet næsten konstant på det seneste, da mange gerne vil vide mere om den ene eller den anden maskine,

Umiddelbart er der da også meget at komme efter. Ud over mange traktorer handler det om både entreprenørmaskiner, selvkørende sprøjter, gyllevogne, harver, såmaskiner, river og meget andet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.