Maskiner under hammeren i julen
Stemas bortauktionerer maskiner i lukket budrunde ved hovedkvarrteret i Hadsten.

Stemas i Hadsten gentager i år det traditionsrige jule-arrangement, hvor en lang række maskiner bortauktioneres i en lukket budrunde. Det sker fredag den 28. december ved hovedkvarteret på Tolsagervej ved Hadsten.

»Vi sætter bl.a. brugte Weidemann-læssere, Mustang, Kramer og Yanmar maskiner på højkant. Budene afleveres skriftligt og puttes i bud-kassen. Højeste bud på de respektive maskiner vinder. Der bliver sat attraktive minimumspriser på alle maskiner«, siger sælger Poul C. Pedersen, som er primus motor på arrangementet.

Han får på dagen, der er tænkt som en dag for hele familien, hjælp af kolleger både fra Stemas’ salgsstyrke, folk fra lageret og fra værkstedet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.