Maskinforretning er nu "professionel"
Lind & Kruse i Bredsten har nu papir på, at virksomheden har opnået professionelt niveau i Case IH’s certificeringsprogram, Red Excellence.

Case IH’s eget kvalitetsprogram på forhandlersiden, Red Excellence, har fået endnu en dansk forhandler på listen. Maskinforretningen Lind & Kruse i Bredsten har i 2016 opfyldt kriterierne for at opnå status som ”professionel” i certificeringsprogrammet.

»Lind & Kruse har gået seriøst til opgaven og haft fokus på udviklingen af forretningen i alle afdelinger. Det belønner vi med en status som "professionel”. De gør det godt på både salg og service, de vil udvikle deres forretning og det kan vi blandt andet se på deres markedsandel i området,« fortæller distriktschef Rasmus Buhl, Case IH, i en pressemeddelelse.

Red Excellence-programmet baseret på objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår virksomheden inden for fire forskellige områder - blandt andet service, salg, værktøj/udstyr samt træning og uddannelse. Programmet har tre niveauer: Certificeret, Professionel og Master Dealer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.