Maskinforretning får historisk god mejetærskersæson
Claas-forhandler på Fyn kan allerede nu notere en helt fantastisk sæson for salg af mejetærskere.

Nogle gange ligger salget af mejetærskere på tre til fire maskiner til den nye sæson.
Men i år har Ringe Maskinforretning solgt hele 12 styk til den nye sæson.

”Det er historisk for vores butik. Det har normalt ligget mellem tre og ti maskiner”, fortæller direktør Hanne Korsdal Olsen.

Dermed oplever hun god investeringsvilje i landbruget, selvom traktor-registreringerne har været meget lave i årets start. De 12 mejetærskere fordeler sig på ni af de større Claas-modeller og tre mindre modeller. I et par af handlerne har nogle større bedrifter handlet to mejetærskere af gangen. 

”Det er helt vildt antal, men der kan altid ligge forskellige grunde til, hvor nogle gårde er gået sammen eller lignende, men vi er rigtig godt tilfredse med udviklingen”, siger hun.

Nu en del af noget større

Ringe Maskinforretning er efter konkurrencemyndighedernes nylige ja til Danish Agros overtagelse af en række maskinforretninger i øvrigt nu en del af Danish Agro-koncernen.

”Det er dejligt, at det nu er faldet på plads”, siger Hanne Korsdal Olsen. I den daglige forretning ligner hverdagen under nyt ejerskab stort set sig selv.

”Nu er det stadig helt spritnyt. Der er ændret på nogle småting, så vi eks. køber dieselolie ind sammen og dermed får nogle andre rabatter. Det giver nogle helt andre indkøbsmuligheder. Men det helt store strategimøde har ikke været afholdt endnu. Danish Agro vil gerne involvere både de opkøbte forhandlere og de andre Claas-forhandlere og de opkøbte”, fortæller hun.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.