Maskinforretning i vækst udskifter direktøren
Karl Mertz har netop sikret sig en ny afdeling på Sjælland. Nu skal der også findes en ny direktør.

Agco-forhandleren Karl Mertz med hovedsæde i Sakskøbing meddeler, at direktør Anders Mikkelsen fratræder med øjeblikkelig virkning og dermed har sidste arbejdsdag i dag.

Ifølge en pressemeddelelse sker udskiftningen i gensidig forståelse. Som begrundelse skriver Karl Mertz, at der er brug for en ny profil efter, at der er sket en stor udvidelse i aktiviteter og markedsområde.

Indtil for nylig bestod Karl Mertz er fire afdelinger i Sakskøbing, Horreby, Nakskov og Rønnede. Pr. april blev virksomheden udvidet med en ny afdeing i Sorø på Vestsjælland.  

”Ønsker fra kundernes side ændres sig løbende og det stiller ikke mindst krav til høje oppetider og stærke faglige kompetencer. Med fem udsalgssteder og mere end 80 medarbejder, ser vi et stort potentiale for yderligere at specialisere de enkelte medarbejderes kompetencer, og dermed blive endnu stærkere rustet til fremtiden. I forlængelse heraf har vi vurderet, at vi har brug for en ny profil til at lede arbejdet og i den forbindelse fratræder Anders Mikkelsen i gensidig forståelse”, lyder det bl.a. i pressemeddelelsen.

50-årige Anders Mikkelsen har en fortid i bl.a. bil- og lastbilbranchen, inden han blev direktør for Karl Mertz i september 2016.

Seneste jobdestination før Karl Mertz var hos Volvo Car Denmark, hvor han som markedschef havde ansvaret for salget af Volvos personbiler i Danmark.

Under hans ledelse har Karl Mertz senest overtaget maskinforretningen HMC-Maskiner i Holbæk og Sorø. På meritlisten tæller også, at Karl Mertz er Fendt-forhandler for hele Østdanmark samt Massey Ferguson og den Valtra-forhandler i området med det største markedsområde.

I pressemeddelelsen sender formand Morten Mertz og konstitueret direktør Jesper Mertz en stor tak til den nu udskiftede direktør for indsatsen.

”Anders har lagt stor energi i arbejdet, og vi ønsker ham al mulig succes i hans fortsatte erhvervskarriere”, lyder det bl.a. fra familiemedlemmerne og medejerne af maskinforretningen.

Familievirksomheden vil nu bruge den nødvendige tid til at udpege en ny ledelse, oplyses det.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.