Maskinforretning laver ny satsning på maskiner til vestjyder

Ølgod Maskinforretning udvider medarbejderstaben og vil satse på mere end traktorer til vestjyske landmænd.

Igennem flere år har Ølgod Maskinforretnings fokus været salg af traktorer til de vestjyske landmænd.

Men det fokus skal udvides, så der også flyttes en del flere maskiner i årene fremover, lyder det nu fra ejerne hos Brørup Traktor- & Maskincenter.

”Maskinsalget i Ølgod har ikke været et stort aktiv. Det har været mere traktorsalget. Med vores egen import, så tror vi, at der er stor mulighed for vækst. Når man går fra meget lidt, så mener vi også med mere fokus på importvarer, at det kan det give vækst. De produkter vi har rigtig meget fokus på, der sælger vi også godt. Derfor har vi ansat en til at styre forretningen – og overlade det til en, som er på stedet i stedet for at gøre det fra Brørup af”, lyder det fra Svend Aage Jensen til LandbrugsAvisen Maskiner med henvisning til, at maskinforretningen i maj ansatte Jørgen Kragh som ny sælger og afdelingsleder i Ølgod.


Ny sælger og afdelingsleder Jørgen Kragh.

Listen over maskinerne som Brørup Traktor- & Maskincenter selv importerer, og dermed kan tilbyde bl.a. de vestjyske kunder, tæller bl.a. Schuitemaker ensilagevogne og gylleudstyr, APV-spredere, Idrofoglia vandingsmaskiner, Emily-redskaber til spredning af halm og det store program til jordbearbejdning fra Mandam.

Ifølge Svend Aage Jensen er det ikke én særlig maskine, som skal stå bag væksten.

”Nu sætter vi fokus på hele programmet – og hvad vi kan, og hvor vi gør forskel. Vi har en egen import, hvor vi mindsker vejen til landmanden og dermed kan tilbyde attraktive priser. Men vi vil selvfølgelig også gøre noget ved de produkter, hvor vi er forhandler. Forskellen er, at vi vil til at være mere opsøgende i forhold til før, hvor vi mere tog kunderne, når de kom”, siger han.

Hvad forventer I af satsningen i kroner og øre?

”Vi forventer da, at vi kan øge omsætningen over fem år til det dobbelte, og vi er heller ikke afvisende overfor, at vi skal ansætte flere på værkstedet”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.