Maskinforretning lukker én af to afdelinger

Afdeling i Billund lukkes, og medejer træder ud af forretningen.

New Holland-forhandleren Maskinpartner A/S samler nu sine afdelinger i Vejle.

Det betyder, at afdelingen i Billund er en saga blot i løbet af få uger. Til gengæld følger medarbejderne med over til afdelingen i Vejle, oplyser ejer og direktør Lars Jensen, som begrunder ændringerne med, at det skal styrke virksomhedens konkurrenceevne i de kommende år.  

”Den megen turbulens der har været, både i egne rækker, men også hos konkurrenterne, er lang fra ovre endnu, men med det skridt vi nu tager, tror jeg på at vi er klar til at agere i markedet fremover. Vores fokus vil være på servicedelen, det er der, en maskinforretning skal være stærk i fremtiden, for at have sin berettigelse, men vi beholder vores forhandlinger og salgsafdelingen står klar til at betjene kunderne”, udtaler han bl.a. i en pressemeddelelse.

Gik sammen i 2003

Maskinpartner A/S er et resultat af en fusion mellem Løvlund Maskinforretning i Billund og Maskinhuset i Vejle tilbage i 2003.

I en årrække har hovedmærket været New Holland samt en række andre mærker som Kverneland, Joskin og Agrifac og Giant.

16. november bliver sidste dag for Billund-afdelingen. Flere montører vil dog fremover køre ud hjemmefra, så det er tæt på de midtjyske kunder, oplyses det.

I forbindelse med ændringen køber Lars Jensen sin hidtidige partner Carsten Mølby ud af virksomheden. Han fortsætter som økonomidirektør frem til årsskiftet og træder derefter endelig ud af virksomheden.

”Jeg ønsker Lars og resten af holdet held og lykke med den nye Maskinpartner, som får en konkurrencedygtig platform at bygge videre på. Jeg siger tak for 32 år i firmaet, som har givet mange oplevelser med den udvikling branchen har været igennem. Jeg har selv været medarkitekt på denne strategi og har derfor kun ønsket om, at Maskinpartner videreudvikles i de næste mange år”, udtaler Carsten Mølby.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.