Maskinforretning skifter ejere
Tobico ved Skjern har fået nye ejere og skifter navn.

Efter seks år som ejer sælger Jan Tobiasen maskinforretningen Tobico A/S i Skjern.

Det er sælger Kaj D. Pedersen, der sammen med J. Hundahl har købt forretningen. Navnet vil blive ændret til Skjern Maskinforretning A/S, skriver Maskinbladet.

"Alle medarbejdere bliver, og vi fortsætter som New Holland-forhandler og med at sælge Kverneland, Polaris og de andre kendte mærker," siger Kaj D. Pedersen.

Han fortsætter som sælger, men vil nu også stå for det overordnede ansvar for forretningen som direktør. Han har tidligere erfaring som værkfører, men erkender at det bliver en udfordring at have indsigt i økonomi.

Den tidligere direktør, Jan Tobiasen, siger, at de seks kriseår har været hårde. Han har arbejdet 12 timer i døgnet.  Han stopper om to til tre uger og ved ikke, hvad han nu skal lave.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.