Maskinforretnings-ejer købt ud og går på pension

Børge Schmidt stopper efter 23 år på posten som direktør i Stadil Smede- og Maskinforretning.

Direktør og medejer af Stadil Smede- og Maskinforretning Børge Schmidt går på pension og stopper derfor som direktør i den vestjyske maskinforhandler.

Det fremgår af CVR-registret, hvor der også er registreret, at den mangeårige direktør afgiver sit medejerskab af Claas-forhandleren.

Børge Schmidt har været registreret som direktør i Stadil Smede- og Maskinforretning siden 1996. Han ønsker ikke at kommentere sin afgang til landbrugsavisen.dk.

Ny direktør er i stedet Michael Aarup.

"Vi fortsætter uændret. Vi har været fire om det her i mange år og har kørt det uden titler", fortæller Michael Aarup, der heller ikke ønsker skiftet omtalt som noget stort.

Selvstændig Claas-forhandler

Stadil forhandler Claas-maskiner, men er fortsat selvejet og altså ikke en del af Danish Agro Machinerys ejerskab.

Ud over Michael Aarup er de øvrige ejere Mads Aarup, Anders Graversgaard og Jan Graversgaard.

Maskinforretningen, der også omfatter datterselskabet Stadil Maskinstation, oplyser ikke omsætning, men har leveret plus de seneste fem år, viser seneste regnskab fra 2018.

Over de samme fem år har maskinforretningen polstret sig fra 12,9 procent i egenkapital i 2014 til nu 24,3 procent efter 2018. Dette er både sket ved at slanke balancen og ved at øge egenkapitalen.

Der var 34 ansatte, målt i antal fuldtidspersoner, i virksomheden i 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.