Maskingigant har 1.000 udviklere og ingeniører ansat til ét formål

Kæmpe ressourcer sat ind for at udvikle teknikken til morgendagens maskiner.

Når maskinerne skal udvikles med de nyeste teknologier indenfor kunstig intelligens og selvlærende maskiner, så sidder der en hær på omkring 1.000 mand bestående af ingeniører, udviklere, computer- og datafolk og hjælper med den del hos John Deere ved siden af de traditionelle udviklere af maskinerne.

Det oplyser John Deeres John Stone, senior vice president hos Deere and Company's afdeling Intelligent Solutions Group i et interview med den amerikanske organisation for forbrugerdrevet teknologi, Consumer Technology Association.

John Stone peger på, at John Deere allerede i dag bruger kunstig intelligens og selvlærende teknologi(også kaldet machine learning) på deres nyeste S700 mejetærsker – og fortæller, at den udvikling naturligvis bare intensiveres i fremtiden.

”Vi forestiller os en verden, hvor landbrugsmaskiner ikke bare kører uden menneskelig aktion, men udfører millionvis af små opgaver dagligt bedre end mennesker, kan gøre det,” siger han bl.a. og nævner, at landmændene i højere grad via maskinerne kan arbejde med hver enkelt plante i fremtiden og styre maskinerne på afstand af marken.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.