Maskinhandler inviterer politiker med til nytårskur
Der lægges op til debat den 16 januar, når ejeren hos FMR Maskiner har inviteret en politiker med til nytårskur den 16 Januar.

Når FMR Maskiner den 16 januar holder nytårskur, bliver der foruden kransekage og champagne også mulighed for et kig ind i lanbrugserhvervets 2017, Det fremgår af en netop udsendt pressemeddelelse. Ejer Henrik Rasmussen fortæller i pressemeddelelsen, at man ved FMR Maskiner både interesserer sig for udviklingen i landbrugets maskinpark og erhvervets politiske vilkår. Til nytårskuren vil maskinhandleren prøve at give et indblik indenfor begge områder.

Maskinhandleren har sørget for, at et par af hans største maskinleverandører kommer for at gennemgå status og udvikling på maskinsiden. Men FMR Maskiner tager skridtet fuldt ud og lægger op til en debat om landbrugets politiske vilkår. Det gøres ved at lade Dansk Folkepartis folketingsmedlem René Christensen komme med sit syn på landbrugspolitikken på både nationalt og lokalt niveau.

»Vi er glade for, at René Christensen vil sætte tid af til at dele sine synspunkter og tage en debat med vores kunder her ved indgangen til det nye år. Det er ikke fordi, FMR Maskiner pludselig har fået politiske ambitioner, men vi vil gerne være katalysator for, at vores kunder kan udveksle synspunkter med en betydende politiker fra lokalområdet,« fortæller indehaver Henrik Rasmussen.

Ved Folketingsvalget i 2015 fik René Christensen flest personlige stemmer i Guldborgsundkredsen med 6.414 stemmer. René Christensen var en af fædrene til landbrugspakken og arbejder nu på, at landbrugspakken bliver implementeret i overensstemmelse med de politiske aftaler.

Nytårskuren hos FMR Maskiner finder sted 16. januar fra 14 – 17. Der er adgang for alle interesserede, men tilmelding på hmr@fmr.dk er nødvendig.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.