Maskinhandler på tur med blandede bolcher
Brdr. Holst Sørensen tager ikke mindst på dyrskuer for at høre, hvad der rør’ sig hos landmændene.

Giant minilæssere. Teleskoplæssere fra Merlo. Gummihjulslæssere fra Venieri. Slagleklippere fra Orsi. Diverse kroghejsevogne. Og dertil Kato-Ihi maskinerne, som efter Katos opkøb har skiftet navn, mens farven er ændret fra grøn til gul.

Det er noget af det, som maskinhandler Brdr. Holst Sørensen i Obbekær ved Ribe drager i felten med under sæsonens dyrskuer - otte dyrskuer i alt og dertil diverse messer i Sverige.

Men tilstedeværelsen på dyrskuerne har ud over at vise maskinerne også et helt andet sigte.

Maskinhandler: Bankerne er hårde Maskiner Torsdag 4. januar 2018 · 13:28

»Vi er der i lige så høj grad til at lytte. Vi ved at markedet er i konstant udvikling, og vi skal kunne følge med. Det er naturligvis industrien der påvirker markedet, men det er i lige så høj grad kunderne, der afgør behovet og fokus. Vi ser derfor vores tilstedeværelse som en nødvendighed for at kunne holde os opdateret på, hvad der sker ”i marken”«, siger Mikkel Ulsøe der er marketingsansvarlig hos Brdr. Holst Sørensen i en pressemeddelelse.

Brdr. Holst Sørensen vil være at finde på Det Sønderjyske Fællesdyrskue, Roskilde Dyrskue, Det Fynske Dyrskue, Hjørring Dyrskue, Landsskuet Herning, Ribe Dyrskue, Langsø-messen og Maskiner Under Broen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.