Maskinhandler sælger resterende aktier til Danish Agro

Danish Agro ejer nu 100 procent af Claas-forhandleren Røstofte Maskiner A/S som har leveret et pænt regnskab for 2021.

Direktør hos Røstofte Maskiner Dann Nielsen har valgt at sælge de resterende 25 procent aktier til Danish Agro koncernen, som nu ejer af maskinselskabet 100 procent.  

- Jeg besluttede for nyligt, efter grundige overvejelser, at sælge mine resterende aktier til Danish Agro. Der har været et meget positivt samarbejde med Danish Agros maskindivision, og den videre udvikling vurderer jeg bedst kan ske med én ejer for bordenden. Jeg forsætter i min hidtidige funktion som Direktør i Røstofte Maskiner, og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, som jeg tror bliver spændende for forretningen i Østdanmark, siger han.

Røstofte Maskiner A/S er en af fem danske maskinforretninger, som Danish Agros Maskindivision driver i Danmark. 

Aktierne blev solgt i marts måned og Danish Agro ejede i forvejen 75 procent. 

Omsætningen hos Røstofte Maskiner, der forhandler maskiner på Sjælland og Øerne samt på Bornholm, steg 12 procent i 2021 og indtjeningen landede på 5 millioner kroner før skat. 

Røstofte Maskiner A/S, der beskæftiger i alt 60 medarbejdere, har igennem de sidste 3 år udviklet sig fra at være en regional Claas forhandler i Mern og Sakskøbing til også at have afdelinger i Mørkøv og Nexø.

Dann Nielsen, Direktør i Røstofte Maskiner A/S, er tilfreds med udviklingen i selskabet.

- Som følge af udviklingen i Dansk landbrug er der brug for størrelsesøkonomi i maskinhandelen. Jeg er meget glad for at vi, sammen med Danish Agro, har formået at udvikle både omsætning og resultat i de senere år. Vi har fortsat planer for vores udvikling og har blandt andet investeret i en ny isoleret 2.000 m2 hal i Mern, som optimerer vores håndtering af de store maskiner. Det vil styrke service og klargøring hos os, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.