Maskinhandler takker af efter 47 år
Hans Erik Karlshøj takker af med reception fredag.

Fredag den 6. januar afholder Semler Agro afskedsreception for Hans Erik Karlshøj, som dermed sætter punktum for 47 aktive år i maskinbranchen. En karriere, som begyndte med en læreplads på maskinværkstedet S.V. Clausen i Præstø på Sydsjælland i 1960’erne og førte til ejerskabet af Næstved-Karise Maskinservice, som han stiftede i 1993 på resterne af den konkursramte Dania-kæde.

Hans Erik Karlshøj købte senere en halvpart i Holbæk Agro Center, og i 2012 slog han de tre forretninger sammen til Maskincenter Sjælland – som i 2015 blev solgt til det nyoprettede Semler Gruppen.

Hans Erik Karlshøj har gennem årene beskæftiget sig med salg og servicering af en lang række mærker indenfor landbruget, herunder Dronningborg, Ford og Massey Ferguson, men har siden 1990’erne været forhandler af John Deere.

Med afskeden får Hans Erik Karlshøj, som privat danner par med Dorte og har børnene Lotte og Nikolaj fra et tidligere forhold, mere tid til at dyrke en af sine helt store passioner, klassiske Porsche-biler.

Receptionen finder sted kl. 14-17 hos Semler Agro i Næstved.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.