Maskinhandler vil gøre noget ved triste bremse-resultater

Fejl på halvdelen af bremserne ved nylig kontrol. Nu kan du få testet hele vogntog hos TBS i Holstebro i denne uge.

Flere traktorpiloter fik kørselsforbud efter, at der var fejl på halvdelen af de traktorer, der blev stoppet ved kontroller omkring Viborg og Spøttrup i sidste uge.

Nu vil en af de lokale maskinhandlere gøre sit til, at der bliver bedre styr på bremserne.

”Jeg synes både, det er trist og ulykkeligt at læse tallene i avisen. Først og fremmest på grund af sikkerheden, dernæst er det synd for de unge chauffører, der har mistet kørekortet og endelig er det da også nogle trælse bøder at skulle betale”, lyder det fra sælger Thomas Lilleholt fra TBS i Holstebro i en pressemeddelelse i anledning af, at TBS nu flytter deres mobile anlæg til bremsetjek af traktorer og hele vogntog fra det normale tilholdssted i Starup til afdelingen i Holstebro torsdag og fredag i denne uge.

Thomas Lilleholt tror ikke, at landmænd og maskinstationer bevidst kører rundt med traktorer og vogntog, der ikke er i orden.

”Det er mere i kategorien, det har man ikke lige tænkt på, så er der travlhed, og ja, så er det driften der tæller”, siger han og oplyser, at TBS fremover vil flytte sit anlæg rundt mellem afdelingerne flere gange om året.

”Vi har talt om det før, man aldrig gjort det, for kun få kunder beder om en bremsetest til daglig. Nu ved vi, at behovet er der”, siger han og håber, at han og kollegerne dermed giver deres lille bidrag til at næste kontrol bliver knap så negativ for landbruget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.