Maskinhandlere kæmper sammen om grænselandet

Case IH-forhandler udvider sine fangarme i det sønderjyske med et samarbejde med lokal maskinhandler i Sønderjylland.

En af landets større maskinhandlere, Brdr. Holst Sørensen fra Obbekær ved Ribe, sætter nu en offensiv ind i den sydlige del af Sønderjylland.

Case IH-forhandleren går nemlig ind i et tættere samarbejde med Frost Traktor- og Maskinservice fra Felsted sydøst for Aabenraa. 

”Vi tror, at det er en god ide at være i nærkontakt med vores kunder. Når vi er i yderpunkterne, så er det et kæmpeløft for vores brand i området”, siger Søren Holst Sørensen.

Med samarbejdet kommer Frost Traktor- og Maskinservice fremover til at forhandle og servicere alle Case IH-produkter, som Brdr. Holst Sørensen i dag forhandler.  For Holst Sørensen handler det om at få flere produktet solgt i området. 

”Traktormarkedet er ikke ligefrem boomende for tiden. Det er hårdt arbejde at få skibet nye afsted. Jo flere vi er til det, jo bedre er det. Nu har vi dem til at ordne det sammen med os,” siger han og afviser, at aftalen er første skridt mod en fusion. 

”Nej, det er et såkaldt strategisk samarbejdsaftale. Og jeg er også meget påpasselig med ordet underforhandler. Det er et samarbejde med os, og han sælger under de samme betingelser, som vi gør. Der er ikke forskel på, om de handler hos os eller hos Hans Jørgen”, siger Søren Holst Sørensen. 

Frost: Vi vil gerne skifte noget af det brugte til nyt

Hos Frost Traktor- og Maskinservice glæder man sig over, at man med samarbejdet får flyttet noget af aktiviteten fra køb og salg med brugte traktorer over på nye maskiner.  

”Vi har solgt en hel del brugt, og så kunne det være sjovt at få lov til at sælge nye. Det skal ikke så gerne give øget aktivitet, for vi har travlt i forvejen, men det skal gerne give en anden aktivitet, hvor vi kan bruge mindre tid på gamle maskiner”, siger indehaver Hans Jørgen Frost fra forretningen, som tæller syv medarbejdere inkl. ham selv.

Er det mere attraktivt at sælge nyt i forhold til brugt?

”Det ved jeg ikke. Vi synes, at det kunne være sjovt at være med i den retning og få hele udstyret til at løse problemerne”, siger han og oplyser, at man nu har fået fuld tilgang til software og træning til at servicere Case IH’s nyeste produkter.  

”Det er fint nok at stå med gamle maskiner hver dag. Men det her er selvfølgelig spændende”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.