Maskinhandlerne: Fendt har det bedste brand

Maskinhandlerne dømmer selv som Fendt som det traktormærke med det bedste image.

Når du spørger maskinhandlerne selv, så er Fendt det mærke med det bedste brand.

Det står klart efter, at maskinhandlernes internationale organisation Climmar har gennemført deres årlige undersøgelse blandt medlemmerne om forholdet og deres syn på deres egne traktormærker. 

Fendt vinder med en hårspids konkurrencen om at have det bedste image med en index karakter på 17,4, mens John Deere tager andenpladsen med 16,7 som score.

Kubota, Case IH og Valtra ligger alle omkring 15 og dermed ikke langt fra niveauet hos Fendt og John Deere.

I undersøgelsen svarer forhandlerne på niveauet hos mærkerne på en lang rækker områder, lige fra marketingsindsatsen for traktorerne, niveauet for beskyttelse mod tyveri og eftermarkedsservice.

I det samlede billede snupper Fendt også førstepladsen med en score på 14,4 efterfulgt af Kubota med 14,1, John Deere på 13,5 og Same på 13,4. Nederst vurderes New Holland på en samlet score på 11,9 med en Massey Ferguson lige over med 12,5.

Se hele undersøgelsen: DSI 2019

 

 

 

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.