Maskinimportør rykker i større bygninger i Hammel

Maskinimportøren med fokus på sprøjter flytter ind i på 20.000 m2 stor grund i Hammel.

En stor grund og haller, der kan håndtere udfoldning af sprøjter med 45 meter bombredde, står og venter maskinimportøren Brdr. Toft.

En flytning fra de gamle lokaler 10 km væk til de nye i Hammel er allerede på begyndt. I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at flytningen vil være færdiggjort senest 1. november.  

De nye lokaliteter byder bl.a. på en 20.000 m2 stor grund, hvoraf halvdelen er belagt med asfalt. Den nye klargøringshal vil både have plads til de store sprøjter og byder på en portalkran i loftet. I en tilstødende hal etableres smede- og traktorværksted, og i den sidste del af bygningen reservedelslager og ekspedition samt hydraulikværksted”, oplyses det.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.