Maskinproducenten Thyregod vender minus til plus

Der kører igen for den danske vognproducent, Thyregod A/S i Give.

Sidste års røde bundlinje i regnskabsbogen er nu vendt til plus. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for 2021/2022. 

I 2020/2021 endte Thyregod med et resultat på -920.983 kroner, da indtjeningen ikke kunne modsvare de høje distributions- og administrationsomkostninger.

Det er i i 2021/2022 vekslet til et næsten lige så stort plus på lige over 840.500 kroner.

Det skyldes, at bruttofortjenesten er vokset. Sidste år lød den på lige over 4,36 millioner kroner, mens den i det seneste regnskab er steget til 6,47 millioner kroner. 

Thyregod A/S udvikler, producerer og sælger landbrugsmaskiner, og de fleste har nok stiftet bekendtskab med Thyregods velkendte TIM Tipvogne.

Tal fra regnskabet

Bruttofortjeneste: 6,47 mio. kr.

Driftsresultat: 1,35 mio. kr.

Resultat før skat: 1,00 mio. kr.

Årets resultat: 840.561 kr.

Egenkapital: 25,53 mio. kr.

Thyregod afsætter de fleste vogne på det danske marked, men distribuere også maskiner til de nærmeste eksportmarkeder. 

TIM navnet har i to årtier tilhørt Thyregod A/S, og vognene er lavet ud fra er princip om at være en dansk produceret kvalitetsvogn.

Senest stillede Thyregod A/S op med en trestjernet nyhed, et nyt TIM-bremsekit på Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.