Maskinproducenter klar med hjælpsom og fleksibel terminal
Krone, Kuhn og Lemken er nogle af virksomhederne bag en ny ICC-terminal, der blandt andet kan håndtere to forskellige isobus-redskaber ad gangen.

Under mottoet "En for alle - alle for en" gik Amazone, Grimme, Krone, Kuhn, Lemken og Rauch i 2009 sammen om at udvikle en fælles isobus-terminal til landbrugets maskiner.

Nu har CCI, Competence Center Isobus, som gruppen kalder sig, igen udviklet en helt ny terminal, der på en gang er både kraftfuld, hjælpsom og fleksibel.

»Terminalen er på 12,1 tommer, og den kan blandt andet håndtere to forskellige opgaver på én gang. Samtidig har den som noget unikt et hjælpeprogram, der både rummer video, animation og grafik til at guide og hjælpe brugeren«, fortæller Moritz Roeingh, produktchef hos CCI.

Således kan terminalen for eksempel håndtere gps og autostyring samtidig med, at den er terminal for et isobus-kompatibelt redskab. Eller den kan håndtere to isobus-redskaber samtidig: For eksempel en fronttank med flydende gødning og en majssåmaskine på slæb i bag. Skærmen kan deles i to, så man kan få vist begge opgaver hele tiden.

»På gps-delen har vi også mulighed for at zoome ind på markkort direkte på skærmen«, tilføjer Moritz Roeingh.

CCI 1200-terminalen kan ligeledes håndtere sektionskontrol i op til 254 sektioner, og den kan styre variabel tildeling via en indbygget applikation.

CCI 1200 er klar til levering efter Agritechnica, hvor den lanceres for offentligheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.