Maskinsælger på fortjent pension - har solgt traktorer i 46 år

Kaj Danielsen fra Dansk Maskincenter A/S går på pension efter at have solgt landbrugsmaskiner i over 45 år.

Et langt arbejdsliv slutter for Kaj Danielsen ved udgangen af februar måned. pr. 1 marts skifter Kaj Danielsen livet som sælger i maskinbranchen ud med tilværelsen som pensionist. Hele hans liv har han solgt maskiner i landbruget.

I dag er Kaj Danielsen sælger hos Dansk Maskincenter A/S (DMC) i Toftlund, men hele arbejdslivet er gået i maskinbranchen - både som montør, værkfører og selvstændig forretningsindehaver af daværende Maskincenter Toftlund. Turen er også gået forbi TBS, og siden 2017 har Kaj Danielsen solg Massey Ferguson hos DMC.

»Kaj kan omgås alle typer mennesker, og han befinder sig godt blandt alle«.

Sådan fortæller Else Hein, til daglig kontor-blæksprutte hos DMC, og kollega til Kaj Danielsen.

»Det er værd at bemærke, at han er kommet på mange bedrifter i mere end 40 år - og har hængt ved selvom der har været generationsskifte. Det er en blåstempling af, at Kaj er lige så vellidt hos kunderne, som hos os kollegaer, fortsætter Else Hein.

Afløseren er også fundet for den erfarne sælger. Det bliver Peter Christensen, som både har praktisk erfaring fra landbruget og erfaring på sælgersiden.

Skiftet markeres med en uformel reception til Åbent Hus hos DMC i Toftlund den 29. februar kl. 10-17, hvor alle er velkomne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.