Maskinstation: Naboer og landmænd er glade for gylle-advarsler
Gangergaardens Maskinstation ved Høng på Vestsjælland fortæller hver dage på Facebook, hvor de kører ud med gylle dagen efter. Det vækker glæde hos kunder og naboer.

Om aftenen bruger maskinstationsindehaver Joakim Gangergaard 10 minutter på at skrive en opdatering på Facebook.

"I morgen Onsdag d. 8/4 køres der på følgende adresser: Præstemarken i Kalundborg, Støvlebækvej i Slagelse, Gl. Søndervangsvej i Slagelse, Årslev Engvej i Slagelse, Slagelse Landevej i Slagelse, Tjærebyvej i Slagelse," stod der således forleden.

Det vækker glæde hos naboerne, beretter Joakim Gangergaard, der har godt 20 ansatte på Gangergaardens Maskinstation ved Høng på Vestsjælland.

"Det er helt afgørende de 10 minutter værd. Om jeg skulle bruge en time eller to på det, så var det godt givet ud," siger Joakim Gangergaard.

"Man er jo ikke ligeglad, hvis man driver en ordentlig virksomhed. Man vil gerne have et godt omdømme. Mange har henvendt sig og sagt, at det var et godt initiativ."

Det er første gyllesæson, hvor maskinstationen advarer på Facebook om gyllekørsel. Tidligere har de ringet til folk, de har erfaring med godt kunne reagerer negativt på gyllekørslen.

"Efter at vi har lagt det ud på Facebook, så har vi ikke haft en eneste klage. Ellers har vi da andre år godt kunne have haft en klage engang imellem,” beretter han.

"Der er mange af mine kunder, der også er glade for det. Jeg kan se, at der er mange af dem, der også deler det på Facebook."

Er det så noget, der giver jer ekstra fans på Facebook?

"Ja, for katten. Jeg får vel en 15-20 stykker hver dag – bare på den opdatering."

 

 

 

GYLLESÆSONEN STÅR FOR DØREN. Da vi ønsker at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevist maskinstation. Vil vi her på Face...

Posted by Gangergaardens Maskinstation A/S on 7. april 2015

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.