Maskinstation skåner jorden med dæktryksregulering
Når man nu har de nye teknologier, så skal de også bruges, mener Jens Hansen, Kni Maskinstation.

Hvis nye ideer og nye teknologier kan forbedre det udførte arbejde - så skal teknologierne også bruges. Det er holdningen på Kni Maskinstation i Kni ved Ørum på Norddjurs, hvor indehaver Jens Hansen blandt andet har valgt at have automatisk dæktryksregulering på flere af traktorerne.

»Det skåner jorden, og det er noget af det, som jeg går op i. Og når dæktrykket kan reguleres med en knap inde fra kabinen, så er der jo en chance for, at chaufføren også får det gjort«, siger Jens Hansen.

Automatisk dæktryksregulering vinder mere og mere frem, og mange har set fordelen i, at det nu er muligt at skifte dæktryk hurtigt og nemt fra landevej til markarbejde - og dermed skåne agerjorden. Kni Maskinstation har også gps på alle traktorer og bruger det i stor stil, og af og til bliver Jens Hansen bedt om at teste både nye dækmonteringer og nye maskiner, blandt andet fra Horsch.

Claas investerer i dæktrykteknologiMaskiner Torsdag 9. november 2017 · 00:00

Læs mere om Kni Maskinstation i tillægget LandbrugsAvisen Maskiner med LandbrugsAvisen, som udkomer weekenden 2. og 3. februar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.