Masser af intelligens i ny New Holland T8

New Holland har netop præsenteret en ny generation af T8 serien i USA. Den får ny kabine, en 12 tommer terminal og et nyt SideWinder Ultra armlænskonsol.

Næste generation T8 er designet til at tilpasse sig hver enkelt bedrift og dens behov. Dens funktioner tæller lige fra avanceret opkobling mellem chauffører, maskiner, konsulenter og montører til brugertilpasset betjening og bedre komfort.

Sådan lyder det fra New Holland, der i Nordamerika netop har lanceret den næste generation af T8-serien, og som vises frem i disse dage på National Farm Machinery Show og World Ag Expo.

»Baseret på førstehåndsoplevelser fra landmænd, der har kørt med traktoren er, at det er en traktor, som bogstavelig talt er bygget til den måde, de arbejder på,« fortæller Ken Paul, produktmarketing ansvarlig for New Holland Nordamerika.

Han henviser blandt andet til den nye kabine, hvor chaufføren får større mulighed for at tilpasse til forskellige funktioner til individuelle behov. Og kabinen byder samtidig på mere aflægningsplads, flere el-udtag og flere luftdyser.

Men det er ikke det eneste. I stolpen har traktoren fået en ny InfoView monitor, og der er også kameraer monteret på traktoren, så det er lettere at bevæge sig ud i trafikken. Ny 360 grader LED lyspakke er også en del af næste generation T8.

Fuld integreret PLM

På det amerianske marked har serien fået tilnavnet PLM Intelligence. Det har den, fordi New Hollands PLM-løsninger (Precision Land Management) er fuldt integreret i T8 anno 2020.

»New Hollands tilgang til præcisionslandbrug i den nye T8 kan siges med fire ord: Åben, forbundet, smart og understøttet. Vores PLM-system sørger for alle disse ting via brugen af isobus klasse III teknologi (TIM),« fortæller Luke Zerby, PLM produktmarketing ansvarlig.

»Det hele er koblet op via MyPLM Connect og API’er, så landmanden har mulighed for at dele og analysere data med hvem han nu måtte ønske. Og traktoren er naturligvis også koblet op på forhandleren«, tilføjer Luke Zerby.

New Holland har ikke sat tal på antallet af modeller, men der bliver angivelig flere kræfter i den største af modellerne, T8.460, der angivelig vil ligge omkring de 460 hestekræfter.

I Europa vil den nye T8 sansynligvis først få officiel premiere på Agritechnica senere på året.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.