Massey Ferguson opdaterer traktorerne
Designændringer og tilpasninger for at opfylde nye EU-krav er nogle er nogle af ingredienserne i Massey Fergusons traktorserier.

»S står for special. Det er vores måde at indikere, at traktorerne nu har fået en række opdateringer«.

Det fortæller Campbell Scott, produktmarketingchef hos Massey Ferguson om de nye modeller, der fylder MF’s stand på Agritechnica.

S’et går igen på alle modeller i 6700, 7700 og 8700-serien. Det angiver blandt andet, at traktorerne opfylder de nye EU-krav med hensyn til sikkerhed på traktorerne. Designet af fronten af traktorerne er også ændret, så det er mere stilrent og markant end hidtil. Indvendigt har modellerne også fået et lille løft med ændrede farver.

I opgraderingen er også muligheden for at få den nye touch-screen terminal, der kan håndtere autostyring og isobus-redskaber. Traktorens funktioner vises og indstilles dog fortsat fra Datatronic 4-terminalen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.