Max 10 Robotti'er i marken næste år

Robotti’en står køreklar til det danske marked. Men firmaet vil ikke lave en storstilet entre for robottraktoren.

10 styk.

Det er det maksimale salgsmål for AgroIntellis kendte robottraktor, der efter flere års udvikling, omtale og demo-forløb nu er klar til markedet, både i Danmark og flere europæiske lande.

”Det er på grund af service, at vi gør det på den måde. Når de skal ud og køre 1.000 hektar, så må vi forvente, at der kommer tryg på, og så snart der sker noget, så må vi være klar. Vi skal ikke have 100 styk ud i Europa på en gang. Vi vil ikke stå og ikke være klar til at følge op hos kunderne”, lyder det fra medinvestor og direktør Ole Green.

Netop nu står tre Robotti’er udstillet på Agromek, hvor de sammen med en række andre produkter er blikfang for virksomhedens snak med potentielle kunder.

Ole Greens forhåbning er, at han får lukket en andel af 2019-salget allerede på Agromek.

Bliver Robotti hovedproduktet for jer?

”Der går to år, før vi er der. Vi har ikke travlt med at skubbe den ud på markedet. Det skal bygges op stille og roligt. Det tager tid at opbygge en troværdighed omkring produktet”, siger han.

Kort før Agromek offentliggjorde Agrointelli, at maskinforretningen FMR Maskiner skal stå for selve forhandlingen på det danske marked.  

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.