McConnel slagle klarer grene på op til syv cm
McConnel kan nu tilbyde en lille, men væsentlig fordel på sine rabatklippere, F14 T-slaglen.

Britiske McConnel er aktuel med en lille, men meget væsentlig fordel på sine rabatklippere, den unikke F14 T-slagle. Ud over at klippe græs kan slaglen også klare op til syv centimeter grene.

Nyheden kan være en fordel for bl.a. kommuner, anlægsgartnere, entreprenører, maskinstationer, der vedligeholder rabatter og grøftekanter. Slaglen blev udviklet sidste år og har nu fundet vej til Danmark, hvor den kan monteres på alle større McConnel rabatklipperne.

»Selv om opgaven typisk består i at klippe græs, hænder det jo, at der ryger buske og små, selvsåede træer med ind under klippehovedet. Grene sløver og slider på de sædvanlige slagler, mens F14 T-slaglen er konstrueret både til smågrene, krat og græs. F14 T-slaglen minder lidt om en Thors hammer og er noget bredere end normalt, både ved hoved og skaft,« siger produktchef Robert Vemmelund, MI, Maskinhandler Indkøbsringen, som har McConnel på programmet.

En anden vigtig detalje er at slaglernes kanter er afrundede i stedet for skarpe, så vådt græs ikke klæber fast på slaglen.

F14 T-slaglen er fremstillet i holdbart ADI stål og er hul indeni, så vægten er lavere end på almindelige slagler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.