McCormick og Helms forhandler om importen i Danmark

Nyhed breaket efter, at Helms meldte traktor ind til Agromek-stjerne.

Der er endnu ikke blæk på aftalen mellem Argo Group, som producerer McCormick traktorer, og Helms TMT Centret, men parterne forhandler i øjeblikket om importen af traktormærket i Danmark.  

Det bekræfter Jakob Helms fra Helms TMT Centret efter, at vi tidligere på morgenen skrev, at Agromek har uddelt en stjerne til en McCormick-traktor, der er planlagt til at være med på Helms stand på Agromek i november.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har solgt traktorer i 67 år, og efter omvæltningerne med Deutz-Fahr og Valtra, så kigger vi os efter et traktormærke til at sælge fremadrettet. Og McCormick passer også fint ind i vores setup som familieejet virksomhed, og så passer det os godt at tage et markedsansvar ved at være importør og ikke forhandler,” siger Jakob Helms og drager en parallel til overtagelsen af importagenturet af McHale sidste år.  

Helms har indkaldt til pressemøde 31. oktober, hvor man vil fortælle mere om den forventede aftale med Argo om McCormick.

Udover McCormick producerer Agro også Landini og Valpadana-traktorer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.