Medie: Ny køber af AP Gyllevogne fundet

Dansk gyllevognsproducent gik i konkursbegæring for mere end et par uger siden.

Forleden meddelte flere oplagte købere såsom Samson Agro, Gøma og den lokale maskinproducent He-Va, at de ikke så sig som en kommende køber af konkursramte AP Gyllevogne fra Nykøbing Mors.

Det ser dog ikke ud til, at fremtiden slutter der for den mindre danske gyllevognsproducent.

Ifølge mediet AgriWatch bekræfter kurator Lars Bentsen fra Innova Advokatfirma over for mediet, at der er fundet en ny køber. Foreløbig er køberen ikke offentlig – og kurator nævner heller ikke navnet.

Underskud sidste år

Det var tirsdag 13. oktober, at Skifteretten i Holstebro tog AP Gyllevogne under konkursbehandling.

Op til konkursen var der ingen offentlig omtale af problemer i virksomheden.

Senest offentliggjorte regnskab viste for 2018/19 et underskud på 1,7 mio. kr., men samtidig en bogført egenkapital på knap seks mio. kr.

Få dage før konkursen blev AP Gyllevogne omdøbt til selskabet Datoselskabet af 10. oktober 2020 A/S, hvilket dermed er navnet for selskabet under konkurs.

For et år siden fik AP Gyllevogne i øvrigt den finansielt meget stærke koncern Euro Steel som en af ejerne, men ifølge selskabsregistreringerne gik Euro Steel ud af ejerskabet igen allerede kort inde i 2020.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.