Mekaniker hædret som særlig talent-studerende

23-årig mekaniker fra Kolding bestod svendeprøve med topkarakter, selvom han gik på særlig svær linje.

Når du tager uddannelsen som landbrugsmaskinmekaniker, så kan man tage uddannelsen på et særligt talentspor, hvor 25 pct. af undervisningen får et højere niveau end det obligatoriske.

23-årige Rasmus Bohlbro Skou fra Kolding valgte den vej, og fik alligevel et 12-tal til svendeprøven.

Forleden blev han så hædret og begavet med Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat, der gives til unge mennesker i maskinhandlernes branche, der både udmærker sig fagligt og menneskeligt.

Diplom og anerkendelsen blev overrakt af næstformand Lars Søndergaard, der roste mekanikeren for hans flotte skole-resultater.  

”Da vi i bestyrelsen læste indstillingen, din arbejdsplads har sendt, var vi ikke i tvivl om, at denne unge mand har lavet noget helt specielt, er lavet af noget helt specielt og har ydet en ekstraordinær indsats. Du kan godt være stolt af alle de rosende ord, som din læreplads har skrevet om dig”, lød det bl.a. i hans tale fredag.

I 2018 var han i øvrigt blandt de fire finalister ved konkurrencen Danmarks Bedste Lærling. Inden konkurrencen blev han af sin arbejdsgiver PN Maskiner i Troldkær mellem Kolding og Jels rost for sit engagement og evner.  

"Arbejdsmæssigt er Rasmus engageret. Han går meget op i nørderi og teknisk forståelse, inden han begynder at skrue i noget. Det giver en vis tryghed ved at lade ham skrue i ting. Han er også begyndt at køre ud som servicemontør og fungerer i de flestes øjne som en svend”, lød det.

Den nye hæder blev i øvrigt uddelt i fredags, mens PN Maskiner holdte åbent hus, som resulterede i omkring 1.200 besøgende.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.