Melder udsolgt af tyske tipvogne

Hos Almas Agro har de også fået gang i salget af Fliegls tipvogne.

Danish Agro Machinerys nordjyske forhandler Almas Agro forhandlede tidligere tipvogne fra MI’s program og Krampe.

Med Danish Agro Machinery-forhandlernes aftale om importen af tyske Fliegls program er det imidlertid den tyske producents tipvogne, som står på programmet

Og det går ganske godt. Der kan nemlig meldes om udsolgt for sæsonen, lyder det fra direktør Stig Knudsen hos Almas Agro.  

”Vi har handlet otte stykker, som er leveret i de seneste uger direkte til høst. Vi har ikke flere tilbage”, fortæller han, og mener, at hvis man vil købe vognene, så kan der være nogle enkelte tilbage hos andre Danish Agro-forhandlere.

Tidligere er det primært Fliegls afskubbervogne, som man har solgt fra forhandleren i Brønderslev.

Den stigende efterspørgsel efter tipvogne som Fliegls, forklarer han bl.a. med, at udviklingen i landbruget giver længere transport og større transporterede mængder.

”Udviklingen med flere forpagtninger, gårdsammenlægninger og driftsfællesskaber gør at afgrøderne, som i disse dage høstes på markerne, skal transporteres på vejen over længere afstande og i større mængder. Derfor oplever vi en stigende fokus på vognenes kvalitet, sikkerhed og kørekomfort”, siger Stig Knudsen.

Det oplyses, at Fliegls tipvogne leveres med de kraftige BPW aksler og bremser og affjedret Gigant bogie-aggregat, som kendes fra Fliegls afskubbervogne.

Vognene leveres fra denne høst også med kombi-bremser, så de både kan bruges sammen med nyere traktorer med luftbremser og til traktorer med hydraulisk anhængerbremser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.