Mellem 12 og 18 meter: Joskin gyllebom kommer i flere bredder

Gyllebommen Joskin Pendislide Pro kommer i flere bredder fra 12 til 18 meter.

Gyllebommen Joskin Pendislide Pro, der kom på markedet i 2017, har siden da slået sit navn fast og fås nu i fire versioner med arbejdsbredder fra 12 til 18 meter og en rækkeafstand på 25 centimeter. Den er ifølge producenten lige velegnet på græsarealer og korn.

Hvert element består af et 70 millimeter bredt fjederblad, hvorpå der er monteret en Ertalon-nedfældersko, der kan placere al gyllen på jordoverfladen og derved undgå tilsmudsning af planterne. Bommen er bygget ligesom den kendte Penditwist-bom, men udstyret med Ertalon-nedfælderskoene frem for slæbeslanger.

De specielle nedfældersko sidder i enden af en fleksibel og fjederbelastet stang, der giver dem mulighed for at følge terrænet. Når bommen sænkes ned, vil nedfælderskoene derfor finde til bunds i plantedækket og på den måde placere gyllen nede på jorden. Nedfælderskoen laver en lille rille i jorden og sikrer en korrekt påføring af gyllen på jorden og mellem afgrøderne. På denne måde minimeres forurening af afgrøden. I områder med stenet terræn kan Ertalon-skoene erstattes af støbte stålmodeller.

Joskin lover en arbejdshastighed på 8-10 km/t afhængig af underlaget. Venstre og højre side af Joskin Pendislide Pro spredebommen kan bevæge sig uafhængigt af hinanden for en bedre følgning af terrænet.

Anti-dryp, fuld galvanisering og hydraulisk sammenklap er alt sammen standard på gyllebommene fra Joskin.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.