Ny rekord: Hele 11.000 danskere drog på Agritechnica

Agritechnica 2017 satte en ny rekord set med danske øjne. Flere end 11.000 danskere lagde vejen forbi udstillingen.

Agritechnica 2017 er overstået, og til syvende og sidste endte det totale besøgtal på over 450.000 gæster. Et lignende besøgstal blev det også til i 2015, men til forskel fra dengang og til nu er, at det danske islæt på udstillingen er gået op.

Fra omkring 10.000 danske besøgende i 2015, var tallet denne gang over 11.000 gæster. Det er meget tilfredsstillende, mener Malene Conlong, international presse- og kommunikationschef hos Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG), der står bag Agritechnica.

»I alt gæstede cirka 100.000 udenlandske besøgende udstillingen. Mere end hver 10. er således fra Danmark, og faktisk er Danmark det land uden for Tyskland, der er hyppigst repræsenteret målt i antal besøgende - kun overgået af Holland«, uddyber Malene Conlong, der tilføjer, at lande som Østrig og Belgien plejer at indtage pladserne i toppen af ranglisten næst efter Holland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.