Mere sekscylindret i New Hollands T6-serie

Med T6.160 føjer New Holland en ekstra model med sekscylindret motor til sin T6-serie.

LandbrugsAvisen, Frankrig.

T6.180 er der i forvejen. Nu maser T6.160 sig også ned i New Hollands T6-serie på i alt syv modeller. Det er en af nyhederne hos New Holland, som naturligvis også udstiller på den franske Sima-udstilling, der er åbnet i dag søndag.

T6.160 har det til fælles med T6.180’eren, at de begge kører med en større sekscylindret motor i forhold til de resterende fem modeller, der blot har fire cylindre at gøre godt med. Ydelsen i T6.160 er 145 heste ved maksimal effekt, og inklusiv boost er det muligt at hive 168 hestekræfter ud af den. Lidt mindre end de 159 heste (175 hk. inkl. boost), som storebror T6.180 har at gøre godt med.

Men begge de seks-cylindrede varianter overlapper effektmæssig med de to største firecylindrede varianter T6.165 og T6.175, så det er mere et spørgsmål om volumen og tyngde, end det er et spørgsmål om effekt. Også transmissionsmæssigt ligner de hinanden. Alle fire varianter fås med enten trinløs transmission, fire trins semipowershift eller New Hollands nye DynamicCommand transmission, der benytter dobbeltkoblingsteknologi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.