Metsjö skruer op for hastigheden
Den svenske vognproducent Metsjö har tilpasset vognene til højere hastigheder.

Den svenske producent Ivarssons i Metsjö lancerer nu en række nye udgaver af modellerne MetaFlex kroghejs og MetaQ og MetaX tipvogne, som nu er tilpasset til høje hastigheder og med forbedrede funktioner.

Metsjös investeringer i nye produktionsteknikker har ifølge producenten gjort det muligt for virksomheden at bygge stærkere køretøjer med lavere egenvægt og længere levetid.

»Med de nye traktorregler, der tillader hastigheder på 40 og 50 kilometer i timen, har Metsjö valgt at tilpasse sine vogne og kroghejsvogne til de højere hastigheder«, siger Anders Ivarsson, Metsjö.

Metsjö-vogne får automatisk bremsningMaskiner Mandag 29. oktober 2018 · 10:16

Det betyder blandt andet forbedringer af design og chassis, hjulophæng med BPW-aksler og andre dæktyper fra Michelin, Trelleborg, Nokian og Vredestein.

Desuden kan Metsjö udstyre vogne og kroghejs med luftbremser, ABS og andre digitale funktioner som automatisk bremsning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.