Metsjö til Agritechnica med ny version af Metax vognen
Svenske Metsjö har opdateret Metax vognen med hydraulisk afdækning og såkaldt fransk bagsmæk.

Svenske Metsjö er generelt ikke nærig med nyhederne, og som ventet stiller producenten også op på Agritechnica i Hannover i november med flere nyheder, blandt andet en opdateret version af den kendte Metax vogn, som har fået hydraulisk afdækning og såkaldt fransk bagsmæk.

Metsjö Metax 18-tons vognen har en ladlængde på lige godt fem meter og en en kapacitet på 21 kubikmeter korn. Den nye hydrauliske afdækning og den franske bagsmæk fås også til Metsjös større MetaQ-vogne.

Ifølge en pressemeddelelse fra Metsjö har kassen en 135-graders hydraulisk bagsmæk, som giver fordele ved brug, da bagklappen fører langt ind, så man undgår, at bagklappen trækker i materialet, når man tipper. Det er også muligt at læsse andre varer direkte bagfra, da bagsmækken åbner meget højt.

Ved hjælp af den hydrauliske afdækning behøver man ikke at komme ud af traktoren for at lukke afdækningen. Den hydrauliske afdækning fås i størrelser fra 4,1 meter til 9,5 meter lad.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.