Metsjö-vogne får automatisk bremsning
Den svenske vognproducent Ivarssons i Metsjø tilbyder flere nye digitale funktioner til vogne og kroghejs.

Den svenske vognproducent, Ivarssons i Metsjö skruer nu op for de digitale løsninger på producentens vogne og kroghejsevogne. Blandt mulighederne er nu flere avancerede digitale funktioner, som er baseret på en ny luftbremse, som Metsjö har udviklet.

Nogle af de nye funktioner omfatter blandt andet automatisk bremsning, hvis der opstår en risiko for at vælte med vognen, afstandssensor, lufttrykadvarsel, analyse af farm logistikmønstre, belastning af veje, vægtmåling, kilometermåling, tyverisikring og automatisk bremsning med ABS-bremser. Det hele kan ifølge producenten overvåges og styres i en smartphone-app. Det nye system bliver aktivt, når vognen er koblet på traktoren eller en anden trækkende enhed.

"Med den nye digitale udvikling kan vi tilbyde vores kunder hurtige vogne, kroghejs og trailere med meget avancerede funktioner, som er effektive i landbruget og trafiksikre på vejen", siger Anders Ivarsson fra Ivarssons i Metsjö.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.