MF 6290 rydder op efter Roskilde Festival
Traktor ryddede store dynger af affald sammen efter Roskilde Festival.

Landbruget hjalp med at undgå punktforurening på Roskilde Festival, da de samlede urin til gødskning. Men landbruget kan også andet: Stille op med en traktor og rydde op efter rodet efter festivallen.

Når festivallen slutter lørdag, så efterlader mange deres ramponerede telte og andet, de ikke vil have med hjem. Noget samles sammen og genbruges. Andet er blot affald.

Niclas Hollen Nielsen har på Facebook publiceret en video, hvor han kører rundt og samler affaldet i store bunker. Han oplyser, at det er en Massey Ferguson 6290, han kører.

"Har du set et Harald Nyborg-telt? Jeg mangler nemlig mit!!!," skriver en anden som kommentar til videoen.

Andre mener, at det er for dårligt, at folk ikke rydder op efter sig selv.

"Det er helt vildt det svineri der skal ryddes op efter den festival !! Fint nok den er der... Men... Hallo !!!," skriver en.

"Jamen, så tjener vi jo ikke nogen penge," påpeger Niclas Hollen Nielsen.

En anden forstår det godt, hvis teltene er ulækre.

"Der er vel også betalt for oprydning," nævner vedkommende.

Se video: Du kan se videoen på Facebook her.

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.