MF: Her er vores største teleskoplæsser-lancering i ti år

Klar med seks nye modeller i teleskoplæsser-serien TH, der i designet læner sig om af det nye design fra nye traktorserier.

Massey Fergsuson skyder ugen i gang med en markant produktlancering indenfor læssemaskiner.

Der bydes nemlig på en ny generation TH teleskoplæssere fra Agco’s røde traktor- og maskinmærke fordelt på seks forskellige modeller.

Serien starter med modellen MF TH 6030 og går op til TH 8043 med en maksimal løftekapacitet på 4.300 kg og løftehøjde på op til 7,5 meter.

Ifølge MF er en af største forbedringer på transmissionssiden, hvor den hydrostatiske transmission har fået et nyt køreområde, der skal gøre det lettere at køre maskinen og optimere effektiviteten, ifølge bulletinerne til den internationale maskinpresse.  

En af MF’s europæiske topchefer, Thierry Lhotte kalder det ikke blot for en opgradering, men den største udvikling på MF’s teleskoplæssere i ti år.

Retro som 8S

Designmæssigt trækker MF en klar tråd til retro-designet, som blev præsenteret sidste år på de nye 5S og 8S-traktorserier. Det betyder samtidig, at teleskoplæsserne har fået en ny og mere komfortabel kabine, hvor man bl.a. kan vælge at få varme i sædet. For ørene lover MF, at reduktion i støjen på 1.5dBA på vejen og op til 2-3dBA under læssearbejde.

Betjeningsmæssigt har den fået et nyt joystick ligesom, mens informationerne omkring driften kommer op på et nyt farvedisplay.

Udstyrslisten tæller også forbedret udsyn i den større kabine og vinkel bagud fra spejlene, som er løftet op. En intregreret køleboks sættes i maskinen, hvis man krydser den af på listen over ekstraudstyr.

Og hvad så i motorrummet?  

Alle modeller er udstyret med en fire cylindret Stage V-klar motor med 100 hk på de første fire modeller og op til 135 hk på MF TH 6534, MF TH 7038 og MF TH 8043.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.